Opbygning af knæklad2019-07-15T14:39:17+00:00

KNÆKLAD opbygning (Gartnerlad)

Hvis du er gartner eller arbejder med transport i den grønne branche, er et solidt knæklad uundværdligt for ladopbygningen af din varevogn.

Vi har mange års erfaring med knæklad opbygning til din ladbil, hvorfor du trygt kan kalde os eksperter indenfor for knæklad og lad generelt.

Vi tilbyder blandt andet:

  • ​​​​Helgalvaniseret ladramme monteret med 18 mm. karrosserikrydsfiner på lige bund. Strækmetal på knæk
  • Surrekroge under ladkant samt 6 stk. binderinge på lad
  • Forsmæk af karrosserikrydsfiner 600 mm.
  • Lovbefalede lygter og reflex, samt ekstra markeringslygter for synlighed under alle forhold
  • Skærme med stænklap
  • ​Rampe, hydraulisk eller manuel betjent

På vores knæklad er bunden bygget i birkekrydsfinér med fenolfilm. Udover vores brede udvalg bygger vi også i mange størrelser. Uanset om der er tale om knæklad opbygning eller ramper i metal eller andet materiale, har vi lige hvad du skal bruge. ​

​​Grundet lovændringer i regelsættet vedr. udhæng på biler kan der ikke fremstilles knæk på lad på samme måde som tidligere. Det betyder vi er arbejde med ny teknologi som sikrer, at du får optimale produkter hos os.​

Få et skarpt tilbud på knæklad opbygning

Hos Sv. Søger & Søn tilbyder vi knæklad opbygning til konkurrencedygtige priser, og hos os er du altid sikret den bedste kvalitet.

Skal du bruge knæklad opbygning eller andet tilbehør, kan du med fordel kontakte Sv. Søger & Søn. Vi er din ekspert i ladkraner, ladopbygning og tilbehør til din ladbil.

Lad med folderampe

Lad med ramper i knækket

Lad med folderampe/ værktøjsskab

Lad med folderampe

Lad med udslået folderampe